Чатні з хурми
(покроковий рецепт з фото)
Чатні - дуже популярний соус, який добре підходить як до м'яса, так і до риби. Для цього рецепта необхідно взяти досить тверду хурму, солодкий лук і перець. Це основа неймовірно смачного чатні!
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати чатні з хурми, дуже смачний, ніжний і одночасно досить-таки пряний соус, який відмінно поєднується з рибою, м'ясом або птахом. Стигла і солодка хурма в поєднанні з солодким луком і перцем дарують відмінний смак цього соусу, а імбир надає аромат. Такий соус відмінно підійде для того, щоб підкреслити смак основного блюда, а яскравий колір додасть фарб будь-якого виду м'яса. Рекомендую приготувати такий соус!
- Стигла хурма - 1 штука
- Солодкий цибуля - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Свіжий імбир - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
1. Для початку наріжте фрукти і овочі. Для цього хурму очистите від шкірки, кісточок і листя і наріжте на дуже дрібні кубики. Такими ж кубиками наріжте цибулю і додайте його до хурмі.
2. Потім візьміть трохи свіжого перцю чилі і дрібно його нарізати. Імбир натріть на дрібній тертці і змішайте з іншими інгредієнтами. Далі додайте лимонний сік і оливкову олію, добре все перемішайте.
3. Для подачі обсмажте кілька шматочків курячої грудки до золотистого кольору. Подайте разом з соусом. Смачного!