Рецепт Мус з хурми фото

Мус з хурми
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Фрукти
Дієтичне харчування , Роздільне харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Десерт
Солодке , Десерти , Мус
Кількість порцій: 2
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Зараз самий сезон хурми! Але її можна не тільки є в свіжому вигляді, але і готувати з неї різні десерти. Наприклад, мус. Всім ласунам дуже сподобається! Готується буквально за 10 хвилин.

Опис приготування:

Такий мус можна готувати не тільки з хурми, але і з інших м'яких фруктів і ягід. Відмінно підійде стигла слива! Також можна додати ароматні спеції і приправи!

  • Мухобойка - 350 грам
  • Білок яєчний - 2 штуки
  • Желатин - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 1/3 склянки
  • Лимонна кислота - 1 щіпка
  • Обкладинка - За смаком
мус з хурми - фото крок 1
1. Желатин залийте холодною водою для набухання. Потім розпустіть на водяній бані.
мус з хурми - фото крок 2
2. Хурму очистіть від шкірки і подрібніть за допомогою блендера.
мус з хурми - фото крок 3
3. Додайте лимонну кислоту, цукор і білок.
мус з хурми - фото крок 4
4. Добре збийте.
мус з хурми - фото крок 5
5. Додайте желатин і ще раз збийте.
мус з хурми - фото крок 6
6. Розкладіть по креманкам, посипте корицею і приберіть в холодильник до застигання.
мус з хурми - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти