Мус з хурми
(покроковий рецепт з фото)
Зараз самий сезон хурми! Але її можна не тільки є в свіжому вигляді, але і готувати з неї різні десерти. Наприклад, мус. Всім ласунам дуже сподобається! Готується буквально за 10 хвилин.
Такий мус можна готувати не тільки з хурми, але і з інших м'яких фруктів і ягід. Відмінно підійде стигла слива! Також можна додати ароматні спеції і приправи!
- Мухобойка - 350 грам
- Білок яєчний - 2 штуки
- Желатин - 1, 5 Ст. Ложки
- Цукор - 1/3 склянки
- Лимонна кислота - 1 щіпка
- Обкладинка - За смаком
1. Желатин залийте холодною водою для набухання. Потім розпустіть на водяній бані.
2. Хурму очистіть від шкірки і подрібніть за допомогою блендера.
3. Додайте лимонну кислоту, цукор і білок.
4. Добре збийте.
5. Додайте желатин і ще раз збийте.
6. Розкладіть по креманкам, посипте корицею і приберіть в холодильник до застигання.
7. Смачного!