Чатні з м'яти і коріандру
(покроковий рецепт з фото)
Цей знаменитий індійський соус готують в самих різних варіаціях. Один дуже пікантний, неймовірно ароматний і приголомшливо смачний я якраз хочу вам показати. Запам'ятовуйте і повторіть на своїй кухні.
Цікаву ідею, як приготувати чатні з м'яти і коріандру пропоную вам на замітку. Кількості чилі залежить від ваших смакових уподобань і гостроти самого перцю. Соус виходить не тільки пікантним і апетитним, але і нереально красивим і яскравим.
- М'ята - 2 склянки
- Koriandr - 2 склянки (свіже листя)
- Вода - 125 мілілітрів
- Сік лимона - 30 мілілітрів
- Часник - 2-3 зубчиків
- Перець чилі - За смаком
- Сіль і зіра - За смаком
1. Ось такі інгредієнти ми будемо використовувати.
2. Вимийте і висушіть листя м'яти і коріандру.
3. Трохи подрібніть чилі.
4. Надішліть зелень, перець, часник, воду, сіль, зиру і сік лимона в чашу блендера і подрібніть до однорідності.
5. Ось такий чатні з м'яти і коріандру вийшов. Пригощайтеся!