Рецепт Чатні з м'яти і коріандру фото

Чатні з м'яти і коріандру
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Зелень, М'ята
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси, Гостре

Цей знаменитий індійський соус готують в самих різних варіаціях. Один дуже пікантний, неймовірно ароматний і приголомшливо смачний я якраз хочу вам показати. Запам'ятовуйте і повторіть на своїй кухні.

Цікаву ідею, як приготувати чатні з м'яти і коріандру пропоную вам на замітку. Кількості чилі залежить від ваших смакових уподобань і гостроти самого перцю. Соус виходить не тільки пікантним і апетитним, але і нереально красивим і яскравим.

  • М'ята - 2 склянки
  • Koriandr - 2 склянки (свіже листя)
  • Вода - 125 мілілітрів
  • Сік лимона - 30 мілілітрів
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Перець чилі - За смаком
  • Сіль і зіра - За смаком
чатні з м'яти і коріандру - фото крок 1
1. Ось такі інгредієнти ми будемо використовувати.
чатні з м'яти і коріандру - фото крок 2
2. Вимийте і висушіть листя м'яти і коріандру.
чатні з м'яти і коріандру - фото крок 3
3. Трохи подрібніть чилі.
чатні з м'яти і коріандру - фото крок 4
4. Надішліть зелень, перець, часник, воду, сіль, зиру і сік лимона в чашу блендера і подрібніть до однорідності.
чатні з м'яти і коріандру - фото крок 5
5. Ось такий чатні з м'яти і коріандру вийшов. Пригощайтеся!

Схожі рецепти