Чізкейк з манго
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і повітряний чізкейк з манго, в основі якого лежить розсипчастий корж. Цей десерт закохає в себе і надихне вас на нові кулінарні подвиги. Рекомендую приготувати цей десерт у себе вдома.
В основну ніжно-повітряну частину чизкейка ви можете додати цукати, горіхи, родзинки, сухофрукти, тобто все, що вашій душі завгодно. У розрізі такий чізкейк буде виглядати дуже ефектно. Однак не перестарайтеся, головне, щоб порційний шматочок чізкейку тримав форму.
- Манго - 1 штука
- Печиво - 200 грам (пісочне)
- Яйце - 2 штуки
- Вершковий сир - 400 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Marakujja - 1 штука
- Вапно - 1 штука

1. У комбайні подрібніть в крихту печиво і додайте розтоплене масло, щоб з крихти печива можна було сформувати корж у формі для випікання.

2. Збийте яйце, цукор, вершковий сир, сік лайма і маракуї. Вершкову суміш вилийте в формочку на корж.

3. Залийте в мультиварку 400 мл води. Поставте в неї чашу.

4. Помістіть форму в чашу і випікайте чізкейк 2, 5 години при температурі 200-240 градусів.

5. Охолодіть готовий десерт протягом 2х годин.

6. Наріжте манго тонкими слайсами і прикрасьте чізкейк.