Салат з соєвим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Люблю легкі салати, після яких залишається приємне відчуття насиченості і легкості, а також з'являються сили і енергія. Ділюся саме таким рецептом, як приготувати салат з соєвим соусом.
Салат дуже простий і поживний, готується за типом східних страв. Пекінська капуста і солонуватий смак соєвого соусу надають йому пікантність, а завдяки тому, що в складі тільки овочі, в шлунку з'являється приємне відчуття легкості. Крім зазначених у рецепті продуктів, можна сміливо додавати інші, які гармонійно поєднуються за смаком.
- Капуста пекінська - 100 грам
- Томати - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Braai - 1/2 пучка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Крем - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
1. Насамперед відокремлюю кілька листів пекінської капусти. Мою їх ретельно, зрізаю тверду частину, яку потім дрібно нарізаю, м'які листя теж нарізаю, але вже крупно.
2. Болгарський перець мою і розрізаю на 2 частини, очищаю від насіння і нарізаю кубиком середнього розміру.
3. Помідори беру не надто соковиті, краще «вершки» (вони більш м'ясисті). Мою їх і нарізаю шматочками середнього розміру.
4. Кінзу мою гарненько і витираю паперовим рушником, нарізаю крупно.
5. В окремій мисці змішую сметану і соєвий соус, трохи солю і перемішую.
6. Змішую в мисці всі інгредієнти, заправляю їх соусом. Подаю салат к любому гарниру. Смачного!