Фарш з соєвим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо в китайському стилі, яке готується дуже швидко і просто - фарш з соєвим соусом. Внесіть різноманітність у своє повсякденне меню і приготуйте це незвичайне блюдо.
Для приготування цієї страви потрібно всього-нічого - трошки соєвого соусу і безпосередньо фарш. До речі, фарш рекомендую використовувати яловичий, або суміш свинячого і яловичого. Чисто свинячий дуже жирний. Рецепт фаршу в соєвому соусі дуже простий, буквально за 15 хвилин можна приготувати страву. Подавати фарш в соєвому соусі рекомендую з рисом. Смачного!
- Фарш - 500 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1/2 склянки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
У мисочці змішайте соєвий соус, крохмаль, воду, цукор і сіль. Збийте вінчиком до однорідності.
У сковороді або воке розігрійте масло. Обсмажте в ньому подрібнені цибулю і часник протягом 2 хвилин.
Додайте фарш. Смажте на швидкому вогні, постійно перемішуючи.
Коли фарш потемніє і добре обжарится, додаємо соус. Перемішуємо і готуємо, поки соус не випарується майже повністю. Потім знімаємо з вогню і подаємо.