Смажені баклажани з соєвим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям страв з баклажанів хочу запропонувати класний, простий, пікантний і апетитний варіант. Шанувальники азіатської кухні однозначно оцінять рецепт:) Запам'ятовуйте і повторіть в домашніх умовах.
В даному випадку блюдо представлено в гострому варіанті, але ви завжди можете виключити перець. Подавати до столу такі овочі можна з рисом, м'ясом або куркою, наприклад. Дізнаєтеся, як приготувати смажені баклажани з соєвим соусом, і обов'язково полюбите цей нескладний корейський рецепт.
- Баклажан - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
- Зелена цибуля - 2-3 штук (пір'я)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Пластівці перцю чилі - 1 Чайна ложка
- Кунжут - 2 чайних ложки
- Часник - 2 чайних ложки
1. Наріжте баклажани довільними шматочками. Додати сіль, залиште хвилин на 10.
2. Тим часом измельчитечасник, Зелена цибуля. З'єднайте в мисці соєвий соус, кунжут, часник, ложку масла, пластівці перцю чилі.
3. Баклажани промийте, обсушити і викладіть на розігріту сковороду з маслом. На сильному вогні обсмажте кілька хвилин.
4. Додайте часник, цибуля і соус.
5. Смажте баклажани з соєвим соусом на середньому вогні до повної готовності.
6. Подавайте до столу гарячими. Смачного!