Пшенична каша з соєвим м'ясом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Люди здавна люблять пшеничну кашу. На мою рецептом вона виходить дуже смачною, соковитою і ситної. Родині подобається. А мультиварка значно полегшує процес приготування. Пробуйте!
Всі інгредієнти готуються в мультиварці, їх додавати слід по черзі. Блюдо виходить ситним, корисним і смачним. А в мультиварці його ще можна і підігрівати, і смак зовсім не зміниться. Яскрава каша з соєвим м'ясом і овочами готова. Можна подавати на стіл. Смачного!
- Соєве м'ясо - 500 грам
- Пшоно - 1, 5 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кабачок цукіні - 1 штука
- Перець солодкий - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець, сіль - За смаком
Соєве м'ясо попередньо відваріть 5-7 хвилин. Викладіть його в чашу мультиварки, поперчіть, додайте оливкову олію. Очистіть і поріжте цибулю. Додайте його в мультиварку, виберіть режим «Гасіння» і закрийте кришку. Протушкувати періодично помішуючи.
Морква поріжте великою соломкою або кружечками. Додайте в мультиварку і продовжите гасіння.
Тим часом поріжте перець соломкою, цукіні півкільцями. Помийте помідори.
Пшоно ретельно промийте під проточною водою. Краще це зробити кілька разів, щоб позбутися специфічного присмаку.
Викладіть в мультиварку цукіні, перець і пшоно.
Додати сіль каша, додайте порізані помідори і долийте кип'яченої води. Поставте в мультиварку в режим «Каша» на 30 хвилин.