Каша пшенична зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви задумали на вечерю подати смачне і ситне блюдо, то придивіться уважніше до рецептом пшеничного каші зі свининою. Проста і апетитна їжа готується легко і надовго насичує організм.
Для втілення в життя цього чудового рецепту нам знадобляться самі звичайні компоненти, які готуються дуже просто. Але все-таки не завадить звернути увагу і на деякі особливості рецепта пшеничного каші зі свининою. Саму пшенку треба промивати дуже ретельно і тільки в холодній воді. Обрано режим «Молочна каша» не випадково: він дозволяє готувати кашу, як в печі.
- Крупи пшеничні - 2 склянки
- Вода - 8 склянок
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Свинина - 500 грам
- Помідори свіжі - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Суміш перців - За смаком
- Спеції - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Бульйон - 150 мілілітрів
1. Перед тим як приготувати кашу пшеничну зі свининою, необхідно промити крупу. Потім покладіть її в чашу мультиварки. Залийте холодною водою. Додати сіль. Готуйте, застосовуючи режим «Молочна каша». Знадобиться на це 55 хвилин. Після сигналу покладіть шматочок вершкового масла. Накрийте кришкою. Потомити ще хвилин 20.
2. Помийте м'ясо свинини. Поріжте його на шматочки середнього розміру. Підсмажте в сковорідці на розігрітій олії. Присипте спеціями. Смажте до появи рум'яної скоринки. Заструганий цибулю наріжте і перекладіть до свинини. Підсмажуйте його протягом 7 хвилин. З помідорів зніміть шкірку. Поріжте їх кубиками. Викладіть на сковорідку і продовжуйте смажити.
3. Додайте бульйон. Перемішайте. Після того як бульйон закипить, посоліть його за смаком. Гасіть протягом півгодини (можна до 40 хвилин). Подрібніть почищений часник. Покладіть його до решти інгредієнтів. Гасіть ще 5-7 хвилин. Додайте суміш перців за смаком.
4. Коли пшенична каша і піджарка будуть готові, розкладіть їх в порційні тарілки і подавайте до столу в гарячому вигляді з овочами і зеленню. Смачного!