Каша пшенична молочна
(покроковий рецепт з фото)
Правильно варити кашу - це майстерність, яке приходить з роками. Причому кожна з них готується по-різному. Тому якщо ти вмієш робити одну, то це не означає, що можеш і іншу.
Сьогодні я поділюся з вами рецептом, як приготувати кашу пшеничну молочну в найпростішому виконанні. Сьогодні ми зваримо її в мультиварці. Якщо ви сумніваєтеся, що зможете правильно зробити блюдо на плиті, то вас врятує диво-техніка. Нічого складного, тільки крапелька терпіння - і все буде готово!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Крупи пшеничні - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
Підготуйте чашу мультиварки. Всипте в неї крупу. Влейте молоко, а потім посоліть і додайте цукор за вашим бажанням.