Рецепт Бананова шарлотка фото

Бананова шарлотка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Борошно , Фрукти , Яйця , Банан
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Шарлотка
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Шарлотка - простий заливний пиріг, який традиційно печуть з яблуками, але сьогодні я хочу відступити від класики і додати в пиріг банани. Бананова шарлотка виходить солодкої і дуже повітряної.

Опис приготування:

Як вам ідея зробити звичайну шарлотку з бананами? Виходить дуже смачний пиріг! Замість яблук в таку шарлотку входять банани, а замість молока -

Вершки. Я поділюся рецептом, як приготувати бананову шарлотку швидко і просто. Замішуємо тісто як на звичайний бісквіт, тільки замість молока додаємо вершки, вони додадуть тесту більш м'який смак.

  • Борошно - 350 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Банани - 3 штуки
  • Вершки 20% - 250 мілілітрів
  • Цукор - 300 грам
  • Розпушувач - 10 грам
  • Ванільний цукор - 1 щіпка
1
Відокремте жовтки від білків. Жовтки розітріть з цукром, білки збийте до стійких піків.
2
Жовткова масу змішайте з просіяного борошном, розпушувачем і ванільним цукром.
3
Додайте в тісто вершки кімнатної температури і перемішайте все до однорідності.
4
Акуратно введіть збиті білки в тісто, перемішуючи лопаткою.
5
Банани почистіть і поріжте кружечками. Всипте їх в тісто і акуратно перемішайте.
6
На дно чаші мультиварки влийте тісто і поставте на режим"Випічка" з 1 час 40 хвилин.

Схожі рецепти