Рецепт Пряники бананова фото

Пряники бананова
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Фрукти , Банан
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пряники
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже проста в приготуванні, апетитна і смачна пряник бананова в домашніх умовах стане відмінним варіантом десерт до чаю для всієї родини. Не вірите? А ви спробуйте!

Опис приготування:

1. Банани очистіть від шкірки і розімніть вилкою в пюре.

2. У невеликій мисці збийте яйця, влийте до них рослинне масло.

3. Викладіть до яєць банани, все як слід перемішайте.

4. Додайте цукор (найкраще використовувати в рецепті приготування пряники бананової - коричневий) і при бажанні трохи меду.

5. Окремо просійте борошно з сіллю, ваніліном і розпушувачем.

6. Влийте рідкі інгредієнти до сухих, перемішайте до однорідності. Тісто має вийти в міру густим, але не крутим.

7. Жароміцних форму змажте маслом і присипте борошном.

8. Викладіть тісто у форму і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.

9. Залежно від обсягу форми, випікається пряник бананова в домашніх умовах від 40 до 55 хвилин. Готовність легко перевірити сірником або зубочисткою.

10. Перед подачею на стіл пряники можна присипати цукровою пудрою, а можна змастити зверху густим джемом, наприклад.

Сподіваюся, що цей простий рецепт пряники бананової буде вам до смаку.

Смачного.

  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 0.5 склянки
  • Банан - 3 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 щіпка
1. Банани очистіть від шкірки і розімніть вилкою в пюре.

2. У невеликій мисці збийте яйця, влийте до них рослинне масло.

3. Викладіть до яєць банани, все як слід перемішайте.

4. Додайте цукор (найкраще використовувати в рецепті приготування пряники бананової - коричневий) і при бажанні трохи меду.

5. Окремо просійте борошно з сіллю, ваніліном і розпушувачем.

6. Влийте рідкі інгредієнти до сухих, перемішайте до однорідності. Тісто має вийти в міру густим, але не крутим.

7. Жароміцних форму змажте маслом і присипте борошном.

8. Викладіть тісто у форму і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.

9. Залежно від обсягу форми, випікається пряник бананова в домашніх умовах від 40 до 55 хвилин. Готовність легко перевірити сірником або зубочисткою.

10. Перед подачею на стіл пряники можна присипати цукровою пудрою, а можна змастити зверху густим джемом, наприклад.

Сподіваюся, що цей простий рецепт пряники бананової буде вам до смаку.

Смачного.

Схожі рецепти