Амарантового каша
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 7 хв.
Амарантового каша - джерело корисних речовин-мікроелементів, вітамінів і мінералів. З давніх-давен амарант використовувався як продукт для зміцнення здоров'я, додачі сил і необхідної життєвої енергії.
Опис приготування:
Для того, щоб зварити амарантового кашу, буде потрібно зовсім мало часу, так що ви встигнете поснідати нею, навіть якщо безнадійно спізнюєтеся! Просто зваріть трохи вівсяних пластівців, додайте амарант - і через пару хвилин смачний і корисний сніданок готовий. Добре така каша поєднується з фруктами, ягодами, медом і шматочками темного шоколаду. Гарного дня!
- Пластівці вівсяні - 6 Ст. Ложок
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Амарант - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Банан - 1 штука
- Подрібнений темний шоколад - 1 Ст. Ложка
Доведіть до кипіння молоко і воду. Додайте вівсяні пластівці, варите 3-4 хвилини. Не забудьте додати дрібку солі.
Додайте амарант. Варіть, помішуючи, пару хвилин. Якщо каша вийде дуже сухою і густий - розбавте її водою.
Готову кашу подавайте з шматочками банана і шоколадом. Смачного!