Амарантового каша
(покроковий рецепт з фото)
Амарантового каша - джерело корисних речовин-мікроелементів, вітамінів і мінералів. З давніх-давен амарант використовувався як продукт для зміцнення здоров'я, додачі сил і необхідної життєвої енергії.
Для того, щоб зварити амарантового кашу, буде потрібно зовсім мало часу, так що ви встигнете поснідати нею, навіть якщо безнадійно спізнюєтеся! Просто зваріть трохи вівсяних пластівців, додайте амарант - і через пару хвилин смачний і корисний сніданок готовий. Добре така каша поєднується з фруктами, ягодами, медом і шматочками темного шоколаду. Гарного дня!
- Пластівці вівсяні - 6 Ст. Ложок
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Амарант - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Банан - 1 штука
- Подрібнений темний шоколад - 1 Ст. Ложка
Доведіть до кипіння молоко і воду. Додайте вівсяні пластівці, варите 3-4 хвилини. Не забудьте додати дрібку солі.
Додайте амарант. Варіть, помішуючи, пару хвилин. Якщо каша вийде дуже сухою і густий - розбавте її водою.
Готову кашу подавайте з шматочками банана і шоколадом. Смачного!