Рецепт Амарантового каша фото

Амарантового каша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На сніданок
Гарячі страви, Каші

Амарантового каша - джерело корисних речовин-мікроелементів, вітамінів і мінералів. З давніх-давен амарант використовувався як продукт для зміцнення здоров'я, додачі сил і необхідної життєвої енергії.

Для того, щоб зварити амарантового кашу, буде потрібно зовсім мало часу, так що ви встигнете поснідати нею, навіть якщо безнадійно спізнюєтеся! Просто зваріть трохи вівсяних пластівців, додайте амарант - і через пару хвилин смачний і корисний сніданок готовий. Добре така каша поєднується з фруктами, ягодами, медом і шматочками темного шоколаду. Гарного дня!

  • Пластівці вівсяні - 6 Ст. Ложок
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Амарант - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Банан - 1 штука
  • Подрібнений темний шоколад - 1 Ст. Ложка
амарантового каша - фото крок 1
Доведіть до кипіння молоко і воду. Додайте вівсяні пластівці, варите 3-4 хвилини. Не забудьте додати дрібку солі.
амарантового каша - фото крок 2
Додайте амарант. Варіть, помішуючи, пару хвилин. Якщо каша вийде дуже сухою і густий - розбавте її водою.
амарантового каша - фото крок 3
Готову кашу подавайте з шматочками банана і шоколадом. Смачного!

Схожі рецепти