Рецепт Амарантового каша фото

Амарантового каша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 2
Час приготування: 7 хв.

Амарантового каша - джерело корисних речовин-мікроелементів, вітамінів і мінералів. З давніх-давен амарант використовувався як продукт для зміцнення здоров'я, додачі сил і необхідної життєвої енергії.

Опис приготування:

Для того, щоб зварити амарантового кашу, буде потрібно зовсім мало часу, так що ви встигнете поснідати нею, навіть якщо безнадійно спізнюєтеся! Просто зваріть трохи вівсяних пластівців, додайте амарант - і через пару хвилин смачний і корисний сніданок готовий. Добре така каша поєднується з фруктами, ягодами, медом і шматочками темного шоколаду. Гарного дня!

  • Пластівці вівсяні - 6 Ст. Ложок
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Амарант - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Банан - 1 штука
  • Подрібнений темний шоколад - 1 Ст. Ложка
амарантового каша - фото крок 1
Доведіть до кипіння молоко і воду. Додайте вівсяні пластівці, варите 3-4 хвилини. Не забудьте додати дрібку солі.
амарантового каша - фото крок 2
Додайте амарант. Варіть, помішуючи, пару хвилин. Якщо каша вийде дуже сухою і густий - розбавте її водою.
амарантового каша - фото крок 3
Готову кашу подавайте з шматочками банана і шоколадом. Смачного!

Схожі рецепти