Березова каша
(покроковий рецепт з фото)
Пробували коли-небудь березову кашу? Рекомендую приготувати цю корисну кашу, приготовлену на основі березового соку. До речі, традиційно каша вариться в глиняних горщиках в печі (духовці).
Пропоную вам рецепт старовинного російського страви, яке готували в печі. Все це - березова каша. Як ви здогадались, каша вариться на корисному березовому соку, виходить м'якою, ароматної і ситної. На додаток до каші додають солоні огірки і обсмажений ріпчасту цибулю. Хай щастить!
- Гречана крупа - 1 Склянка
- Сік березовий - 2 склянки
- Огірки солені - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти. Засипте гречану крупу в глиняний горщик, залийте березовим соком і посоліть за смаком. Помістіть горщик в духовку, розігріту до 180 градусів. Томіть кашу до готовності.
У зварену кашу додаємо вершкове масло. Подаємо до столу з порізаними солоними огірками і злегка обсмаженою на маслі ріпчастою цибулею. Смачного!