Рецепт Березова каша фото

Березова каша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Гречка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Пробували коли-небудь березову кашу? Рекомендую приготувати цю корисну кашу, приготовлену на основі березового соку. До речі, традиційно каша вариться в глиняних горщиках в печі (духовці).

Опис приготування:

Пропоную вам рецепт старовинного російського страви, яке готували в печі. Все це - березова каша. Як ви здогадались, каша вариться на корисному березовому соку, виходить м'якою, ароматної і ситної. На додаток до каші додають солоні огірки і обсмажений ріпчасту цибулю. Хай щастить!

  • Гречана крупа - 1 Склянка
  • Сік березовий - 2 склянки
  • Огірки солені - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
березова каша - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Засипте гречану крупу в глиняний горщик, залийте березовим соком і посоліть за смаком. Помістіть горщик в духовку, розігріту до 180 градусів. Томіть кашу до готовності.
березова каша - фото крок 2
У зварену кашу додаємо вершкове масло. Подаємо до столу з порізаними солоними огірками і злегка обсмаженою на маслі ріпчастою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти