Овочі з томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні і смачні овочі в томатному соусі - ідеальне блюдо для обіду або вечері, яке готується за 25-30 хвилин. Причому овочі ви можете використовувати будь-які: стеблова селера, кукурудзу, цибуля і т.Д..
З овочами в томатному соусі ви можете подати до столу будь-який гарнір з макаронів, каш, бобових. Особливо смачний томатний соус із запеченою м'ясом, рибою або ковбасою - кожен раз блюдо разом з новим інгредієнтом буде грати новими смаковими фарбами!
- Кукурудза - 2 штуки
- Картопля - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 40 мілілітрів
- Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
- Вода - 100 мілілітрів
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Очистіть картопля і цибуля від шкірки і промийте у воді. Якщо використовуєте морква або інші овочі, що вимагають очищення, то так само помийте їх. Наріжте бульби картоплі середніми кубиками, а промиті качани кукурудзи розріжте на 3-4 частини. Влийте рослинне масло на сковороду і прогрійте. Викладіть нарізки і обсмажте їх протягом 10-12 хвилин до напівготовності.
Наріжте півкільцями очищену цибулю і додайте в ємність. Обсмажте все ще 2-3 хвилини.
Томатну пасту розмішайте з цукром, сіллю в воді, створюючи соус.
Влийте томатний соус на сковороду і тушкуйте в ньому овочі приблизно 10-15 хвилин до готовності. Відразу заливати томатний соус можна, так як він збільшує час приготування і овочі будуть в ньому гаситися без попередньої обжарки не менше 50-60 хвилин!
Через зазначений час вимкніть нагрів, прикрасьте блюдо свіжою зеленню і подайте його до столу прямо в сковороді.