Варена картопля з часником
(покроковий рецепт з фото)
Як то кажуть, все геніальне - просто! Тут ми теж не будемо вигадувати велосипед і приготуємо просте, але в той же час неймовірно смачна страва з молодого вареної картоплі з часником.
Напевно, кожен з вас здогадується, як зробити варену картоплю з часником, але поговоримо про це ще раз, а раптом хтось ще не пробував цю смакоту. Що спадає вам на думку, коли язик заходить про справжній сільській домашній кухні? Особисто для мене це в першу чергу молода картопелька з кропом і часником, така, яку мені в дитинстві готувала моя бабуся, її ми сьогодні і будемо готувати. А рецепт приготування вареної картоплі з часником дуже простий, тому ви не витратите на нього більше часу, ніж на приготування звичайної вареної картоплі.
- Картопля - 1 кілограм (молодий)
- Вершкове масло - 100-150 грам
- Часник - 5-7 зубчиків
- Кріп свіжий - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Першим справу, звичайно ж, нам необхідно відварити картоплю. Тому заливаємо її водою, солимо і відправляємо на вогонь.
Поки картопля вариться, ми дрібно нарізаємо часник і свіжий кріп.
Коли картопля зваритися, зливаємо з нього воду і відразу ж вкідиваем в каструлю масло, часник і кріп. Закриваємо кришку і перемішуємо обертальними рухами. Ми залишаємо хвилин на 5, щоб картопля ввібрав в себе аромат часнику і зелені. Тепер можна приступати до дегустації. А з салатом зі свіжих овочів виходить ще смачніше.