Варена картопля з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування
, Вегетаріанське харчування
, ПП рецепти
, Пісні страви
, Рецепти для схуднення
, Роздільне харчування
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Варена картопля з зеленню - це дуже просте, смачна страва. Але не завжди ми подаємо картопельку правильно! Картопля з шматочком вершкового масла і зеленню - неймовірно смачна страва.
Опис приготування:
Варена картопля з зеленню - відмінний гарнір для багатьох страв з овочів, риби, курки, грибів і м'яса, також добре поєднується з різними соусами. Особливо молода картопля! Багато хто прагне виключити картопля, боячись видужає. І дарма! Відварну картоплю дуже цінується в дієтичному харчуванні, як основне джерело калію, 500 грамів картоплі задовольняє добову потребу калію в організмі. Калій необхідний для роботи серця. Високий вміст калію визначає сечогінні властивості картоплі. При деяких формах ниркової недостатності призначається картопляно-яєчна дієта.
- Картопля - 9 штук
- Зелень - 1 пучок (на свій смак)
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
Картоплю почистити
Зелень дрібно порізати
Картоплю відварити до частини зелені і лавровим листом.
Подавайте картопля з маслом і зеленню.