Рецепт Варена картопля з тушонкою фото

Варена картопля з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви хочете приготувати ситне і смачне блюдо на швидку руку, то спробуйте відварити картоплю і подати його з тушонкою. Блюдо нехитре, але дійсно дуже смачне і ароматне.

Опис приготування:

Щоб приготувати смачну вечерю, зовсім не обов'язково витрачати багато часу на це. Процес можна прискорити, якщо використовувати готову тушонку. Рецепт страви настільки простий, що з ним впорається навіть новачок. Щоб дізнатися, як приготувати варену картоплю з тушонкою, просто уважно прочитайте цей рецепт.

  • Картопля - 5 штук
  • Баночка консервованого м'яса - 1 штука
  • Перець, сіль, спеції - За смаком
1
1. У каструлю влийте і доведіть до кипіння чисту воду. Підсолити її.
2
2. Поки вода закипає, почистіть і помийте картопля, розріжте його на кубики. Так він звариться швидше.
3
3. Покладіть картоплю в воду, відварюють його до готовності.
4
4. Злийте з каструлі воду, картопля потовчіть, щоб вийшло пюре.
5
5. Відкрийте банку з тушонкою, з'єднайте останню з картопляним пюре (просто перекладіть необхідну кількість в пюре і добре розмішайте).
6
6. Подавайте блюдо гарячим, з овочевим салатом.

Схожі рецепти