Картопля-пюре з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Проголодались, а часу в обріз? Чи не хочете стояти за плитою, а потрібно приготувати смачний і ситний обід? Або раптово нагрянули гості? Тоді картопля-пюре з тушонкою стане просто знахідкою.
Цей рецепт в моїй родині використовують уже багато років, і частенько він нас виручає при нестачі часу або на природі. Хочу поділитися деякими секретами, як приготувати картоплю-пюре з тушонкою. Можна, можливо, звичайно, просто додати тушонку в пюре, але набагато смачніше зробити пюрешку з підсмаженою цибулею і розігрітій тушонкою.
- Картопля - 1 кілограм
- Консервований, банку - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
1
Картопля очистіть і відваріть до готовності. В кінці посоліть і злийте воду.
2
Тим часом відкрийте банку з тушонкою. Відокремте шматочки жиру і викладіть їх на сковороду. Поріжте цибулю півкільцями або як вам подобається, і обсмажуйте на цьому жиру.
3
Додайте вміст банки на сковороду і обсмажуйте 10 хвилин.
4
Картоплю розімніть в пюре і додайте в неї тушонку. Добре перемішайте.
5
Перед подачею прикрасьте зеленню. Смачного!