Рецепт Картопля тушкована з тушонкою фото

Картопля тушкована з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Роздільне харчування
На обід
Гарячі страви

Зазвичай картопля тушкована з тушонкою в домашніх умовах не готується, але ось в поході, на відпочинку, дачі це просте, ситне і дуже смачна страва просто незамінне! ділюся рецептом.

Пропоную вашій увазі легкий спосіб, як приготувати картопля тушкована з тушонкою, цей рецепт не раз мене виручав у випадках "кухні на виїзді", адже продукти всі доступні, та й приготувати таку страву можна і в казанку, і на газовій, і на електричній плиті. Спробуйте!

1. Картопля, цибулю і моркву моєму і чистимо.

2. Нарізаємо картопля часточками, а цибулю та моркву подрібнюємо будь-яким зручним вам способом, головне, щоб дрібно.

3. У каструлі, глибокій сковороді або казанку прогреваем масло, і обсмажуємо на ньому цибулю з морквою.

4. Коли цибуля потроху почне ставати прозорим, - додаємо картоплю, і обсмажуємо, поки картопля не почне ставати м'яким.

5. Додамо тушонку з банки, трохи перемішаємо і обсмажуємо ще пару хвилин.

6. Заливаємо чистою водою так, щоб вона злегка покривала картоплю. Солимо і перчимо до смаку. Готуємо, поки води майже не залишиться.

Готово! Весь процес забере у вас максимум 40 хвилин, але якщо ви, як і я, любите тушковану картоплю з підливою, час готування можна скорочувати майже вдвічі, - просто дочекатися, поки додана вода перекипить, і картопля не придбає потрібну вам консистенцію. Подавайте, посипавши зеленню. Смачного!


  • Картопля - 8 штук
  • Консервований - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Пропоную вашій увазі легкий спосіб, як приготувати картопля тушкована з тушонкою, цей рецепт не раз мене виручав у випадках "кухні на виїзді", адже продукти всі доступні, та й приготувати таку страву можна і в казанку, і на газовій, і на електричній плиті. Спробуйте!

1. Картопля, цибулю і моркву моєму і чистимо.

2. Нарізаємо картопля часточками, а цибулю та моркву подрібнюємо будь-яким зручним вам способом, головне, щоб дрібно.

3. У каструлі, глибокій сковороді або казанку прогреваем масло, і обсмажуємо на ньому цибулю з морквою.

4. Коли цибуля потроху почне ставати прозорим, - додаємо картоплю, і обсмажуємо, поки картопля не почне ставати м'яким.

5. Додамо тушонку з банки, трохи перемішаємо і обсмажуємо ще пару хвилин.

6. Заливаємо чистою водою так, щоб вона злегка покривала картоплю. Солимо і перчимо до смаку. Готуємо, поки води майже не залишиться.

Готово! Весь процес забере у вас максимум 40 хвилин, але якщо ви, як і я, любите тушковану картоплю з підливою, час готування можна скорочувати майже вдвічі, - просто дочекатися, поки додана вода перекипить, і картопля не придбає потрібну вам консистенцію. Подавайте, посипавши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти