Картопля тушкована з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай картопля тушкована з тушонкою в домашніх умовах не готується, але ось в поході, на відпочинку, дачі це просте, ситне і дуже смачна страва просто незамінне! ділюся рецептом.
Пропоную вашій увазі легкий спосіб, як приготувати картопля тушкована з тушонкою, цей рецепт не раз мене виручав у випадках "кухні на виїзді", адже продукти всі доступні, та й приготувати таку страву можна і в казанку, і на газовій, і на електричній плиті. Спробуйте!
1. Картопля, цибулю і моркву моєму і чистимо.
2. Нарізаємо картопля часточками, а цибулю та моркву подрібнюємо будь-яким зручним вам способом, головне, щоб дрібно.
3. У каструлі, глибокій сковороді або казанку прогреваем масло, і обсмажуємо на ньому цибулю з морквою.
4. Коли цибуля потроху почне ставати прозорим, - додаємо картоплю, і обсмажуємо, поки картопля не почне ставати м'яким.
5. Додамо тушонку з банки, трохи перемішаємо і обсмажуємо ще пару хвилин.
6. Заливаємо чистою водою так, щоб вона злегка покривала картоплю. Солимо і перчимо до смаку. Готуємо, поки води майже не залишиться.
Готово! Весь процес забере у вас максимум 40 хвилин, але якщо ви, як і я, любите тушковану картоплю з підливою, час готування можна скорочувати майже вдвічі, - просто дочекатися, поки додана вода перекипить, і картопля не придбає потрібну вам консистенцію. Подавайте, посипавши зеленню. Смачного!
- Картопля - 8 штук
- Консервований - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Картопля, цибулю і моркву моєму і чистимо.
2. Нарізаємо картопля часточками, а цибулю та моркву подрібнюємо будь-яким зручним вам способом, головне, щоб дрібно.
3. У каструлі, глибокій сковороді або казанку прогреваем масло, і обсмажуємо на ньому цибулю з морквою.
4. Коли цибуля потроху почне ставати прозорим, - додаємо картоплю, і обсмажуємо, поки картопля не почне ставати м'яким.
5. Додамо тушонку з банки, трохи перемішаємо і обсмажуємо ще пару хвилин.
6. Заливаємо чистою водою так, щоб вона злегка покривала картоплю. Солимо і перчимо до смаку. Готуємо, поки води майже не залишиться.
Готово! Весь процес забере у вас максимум 40 хвилин, але якщо ви, як і я, любите тушковану картоплю з підливою, час готування можна скорочувати майже вдвічі, - просто дочекатися, поки додана вода перекипить, і картопля не придбає потрібну вам консистенцію. Подавайте, посипавши зеленню. Смачного!