Тушкована картопля з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас в холодильнику завалялася баночка тушонки, то саме час її використовувати. Я поділюся з вами своїм простим рецептом дуже смачного тушкованої картоплі з овочами і тушонкою.
Перед вами простий рецепт, з якого ви дізнаєтеся, як приготувати тушковану картоплю з тушонкою на вечерю. Завдяки тому, що в тушонці є власний жир, додатково використовувати інший не треба. На ньому обсмажуються морква і цибуля. М'ясо разом з желе в картоплю буде викладатися в самому кінці приготування. Спеції та трави підбирайте ті, що ви любите, але обов'язково покладіть коріандр і паприку. Буде дуже смачно.
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Тушонка в банках - 2 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Перець болгарський - 1 штука
Помийте і очистіть картопля. Наріжте його брусками середніх розмірів. Покладіть в чашу мультиварки. Залийте водою, щоб вона не покривала картоплю. Готуйте, використовуючи режим «гасіння» протягом 40 хвилин.
Помийте і очистіть моркву. Поріжте моркву невеликими брусками. У сковорідку покладіть жир з тушонки. На нього викладіть моркву, обсмажте 5 хвилин.
Чистий цибулю. Наріжте його кубиками. З'єднайте цибулю з морквою і обсмажують всі разом 3 хвилини.
Коли цибуля стала прозорою, додайте в піджарку томатну пасту. Розмішайте овочі разом з томатною пастою. Тушкуйте 1-2 хвилини.
Помийте болгарський перець. Позбавте його від плодоніжки і насіння. Поріжте і відправте до підготовлюваного в мультиварці картоплі. Слідом відправте спеції, змішані з сухими травами, сіллю, koriandrom і paprikoy. Після того, як болгарський перець трохи проварити, в чашу мультиварки відправляйте овочеву піджарку.
Потім, коли піджарка з'єднається з вареною картоплею і перцем, викладайте до них тушонку.
Підготуйте зелень. Помийте. Промокніть від зайвої вологи паперовим рушником. Наріжте і відправте в чашу мультиварки до решти інгредієнтів. Накрийте кришкою і тушкуйте до готовності. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати тушковану картоплю з тушонкою, доведіть її до готовності і подавайте до столу в гарячому вигляді разом з різними соліннями.