Картопля з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви поспішаєте приготувати вечерю і у вас катастрофічно не вистачає часу, скористайтеся експрес-рецептом картоплі з тушонкою, який готується в духовці з використанням керамічних горщиків.
Дивіться, як приготувати картоплю з тушонкою в керамічних горщиках в духовці. Завдяки тому, що тушонка вже практично готова до вживання, час, проведене в духовці, значно зменшується. Треба акуратніше користуватися сіллю, адже м'ясо в тушонці вже посолене. Можна додатково додати улюблені спеції. Не заповнюйте горщики до країв, щоб при кипінні вода не переливалася з горщика.
- Картопля - 500 грам
- Консервований svinaya - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 50 грам
- Морква - 50 грам
- Сир російський - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Вода - За смаком
1. Візьміть цибулину і очистіть її від шкірки. Обдайте холодною водою. Потім поріжте тонкими шматочками (можна кубиками).
2. Свіжу моркву помийте в проточній воді. Очистіть від верхнього шару. Візьміть крупну тертку і натріть на ній морква.
3. Дістаньте з банки тушонку і розділіть її на шматочки. Візьміть глибоку миску. Викладіть в неї оброблену тушонку, додайте нарізану цибулю і натерту моркву. Помийте і очистіть картопля. Наріжте його на зручні шматочки. Потім з'єднайте з іншими інгредієнтами. Все перемішайте.
4. Візьміть горщики для духовки і викладіть в них підготовлені заздалегідь продукти. Потім залийте гарячою водою, залишивши пару сантиметрів до краю горщика.
5. Підготуйте напівтвердий сир будь-якої марки. Натріть його на крупній тертці. Присипте вміст горщиків. Потім накрийте кришкою і поставте в холодну духовку. Увімкніть вогонь в духовці.
6. Готуйте до повної м'якості картоплі. В кінці відкрийте кришки, і дайте можливість підрум'янитися сиру. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати картоплю з тушонкою, дістаньте готову страву з духовки і подавайте гарячим. Смачного.