Рецепт М'ята картопля з тушонкою фото

М'ята картопля з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Обожнюю смачні, нескладні страви, з якими не потрібно довго стояти біля плити і використовувати чуть-ли не всю кухонну техніку. Одним з таких є рецепт, як приготувати пом'ятий картоплю з тушонкою.

Опис приготування:

Смачне і нехитре блюдо, яке можна подавати на обід або на вечерю, воно ситне і поживне. До такої картопелька добре підійдуть будь-які овочі (свіжі або консервовані). Найголовніше в приготуванні - це вибрати якісну, nastoyasçuyu м'ясокомбінат, яку сьогодні дуже складно знайти.

  • Картопля - 0, 8-1 кілограма
  • Консервований svinaya - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
м'ята картопля з тушонкою - фото крок 1
1. Насамперед займуся найбільш трудомістким процесом: чищу всю картоплю, потім мою її в холодній воді і нарізаю великими шматками, відправляю в каструлю і заливаю водою. Варю на сильному вогні до закипання, після цього зменшуємо вогонь, знімаю утворилася пінку.
м'ята картопля з тушонкою - фото крок 2
2. Чищу цибулину і обполіскую в холодній воді, щоб не з'явилися сльози при нарізанні, потім подрібнюю її дрібним кубиком.
м'ята картопля з тушонкою - фото крок 3
3. Сковороду відправляю на вогонь, наливаю рослинне масло і підігрівають. Викладаю порізану цибулю і обсмажую його до золотистого кольору.
м'ята картопля з тушонкою - фото крок 4
4. Тушонку з банки перекладаю в миску і відділяю великі шматки жиру, якщо такі є, вони не потрібні.
м'ята картопля з тушонкою - фото крок 5
5. Готову картоплю прибираю з вогню і зливаю воду, але не всю, залишаю трохи води на дні або зливаю її в чашку.
м'ята картопля з тушонкою - фото крок 6
6. Відварну картоплю розминають в пюре, при цьому не додаю масло або молоко, тільки водичку, в якій він варився.
м'ята картопля з тушонкою - фото крок 7
7. До пюре додаю заздалегідь обсмажений цибулька і тушонку, все гарненько перемішую, готове страва не солю, адже вся необхідна сіль є в тушонці.
м'ята картопля з тушонкою - фото крок 8
8. Подаю пом'ятий картоплю з тушонкою обов'язково гарячої з ложкою кабачкової ікри і трохи посипаю чорним меленим перцем.

Схожі рецепти