Рецепт Лимонад «зухвала м'ята» фото

Лимонад «зухвала м'ята»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Ананас
Вегетаріанське харчування
Літні
Солодке , Лимонад , Напої , Фруктові
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 20 хв.

У спеку так хочеться чогось прохолодного і смачного. Цей лимонад за рахунок м'яти і ананаса не тільки втаязикє спрагу, але і надає Вашому організму додатковий заряд бадьорості. Приступимо!

Опис приготування:

Прохолодний, з ноткою м'ятної свіжості напій готується досить просто. Наполягати його в холодильнику потрібно, щоб розкрився смак м'яти. Доповнити лимонад можна кубиками льоду.

  • Ананас - 1 Склянка (пюре)
  • Яблучний сік - 400 мілілітрів
  • М'ята - 1 пучок (листя)
  • Сироп кленовий - 40 мілілітрів
  • Сік лимонний - 80 мілілітрів
лимонад
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
лимонад
Очистіть від шкірки і серцевини ананас, наріжте.
лимонад
Перетворіть ананас в пюре.
лимонад
Змішайте соки і сироп.
лимонад
Промийте м'яту, просушіть і порвіть.
лимонад
Змішайте суміш соків і пюре.
лимонад
Додайте м'яту, перемішайте, прикрийте і приберіть в холодильник на дві години.
лимонад
Видаліть м'яту, розлийте лимонад по келихах і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти