Лимонад «зухвала м'ята»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 20 хв.
У спеку так хочеться чогось прохолодного і смачного. Цей лимонад за рахунок м'яти і ананаса не тільки втаязикє спрагу, але і надає Вашому організму додатковий заряд бадьорості. Приступимо!
Опис приготування:
Прохолодний, з ноткою м'ятної свіжості напій готується досить просто. Наполягати його в холодильнику потрібно, щоб розкрився смак м'яти. Доповнити лимонад можна кубиками льоду.
- Ананас - 1 Склянка (пюре)
- Яблучний сік - 400 мілілітрів
- М'ята - 1 пучок (листя)
- Сироп кленовий - 40 мілілітрів
- Сік лимонний - 80 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Очистіть від шкірки і серцевини ананас, наріжте.
Перетворіть ананас в пюре.
Змішайте соки і сироп.
Промийте м'яту, просушіть і порвіть.
Змішайте суміш соків і пюре.
Додайте м'яту, перемішайте, прикрийте і приберіть в холодильник на дві години.
Видаліть м'яту, розлийте лимонад по келихах і подавайте. Смачного!