Лимонад «зухвала м'ята»
(покроковий рецепт з фото)
У спеку так хочеться чогось прохолодного і смачного. Цей лимонад за рахунок м'яти і ананаса не тільки втаязикє спрагу, але і надає Вашому організму додатковий заряд бадьорості. Приступимо!
Прохолодний, з ноткою м'ятної свіжості напій готується досить просто. Наполягати його в холодильнику потрібно, щоб розкрився смак м'яти. Доповнити лимонад можна кубиками льоду.
- Ананас - 1 Склянка (пюре)
- Яблучний сік - 400 мілілітрів
- М'ята - 1 пучок (листя)
- Сироп кленовий - 40 мілілітрів
- Сік лимонний - 80 мілілітрів
Очистіть від шкірки і серцевини ананас, наріжте.
Змішайте соки і сироп.
Видаліть м'яту, розлийте лимонад по келихах і подавайте. Смачного!