Апельсиновий лимонад
(покроковий рецепт з фото)
Лимонад є улюбленим напоєм не тільки дітей, але і дорослих. Це просто порятунок в літню спеку. Домашній лимонад - відмінна заміна покупному. Дивіться, як приготувати апельсиновий лимонад.
Для створення нам знадобиться тільки апельсин, цукор і вода. А на виході виходить цілих 10 літрів напою. Порівнювати його з магазинним не можна. Домашній лимонад корисний за рахунок того, що в ньому зберігаються всі властивості свіжого фрукта.
- Цукор - 700 грам
- Апельсин - 4 штуки
- Вода - 10 літрів
- Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
Апельсини добре промийте і обдайте окропом. Заморозьте в морозилці фрукти мінімум на 12 годин, щоб пішла гіркота.
Залийте апельсини гарячою водою для розм'якшення. Розріжте кожен плід на 6-8 частин.
Пропустіть фрукти разом з шкіркою через м'ясорубку. Залийте їх трьома літрами холодної відфільтрованої води. Залиште на 15 хвилин.
Процідіть рідину через сито і розбавте її 7 літрами води. Додайте цукор і лимонну кислоту. Дайте настоятися лимонаду протягом 1 годину, а потім пробуйте!