Бісквіт на лимонад з газом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 45 хв.
На бісквітах базується багато прекрасних десертів. Зазвичай сухе тісто контрастує з насиченим і м'якою начинкою. Але що, якщо основу зробити соковитою? Давайте підемо на цей експеримент!
Опис приготування:
Ви будите здивовані, коли дізнаєтеся, як приготувати бісквіт на газованому лимонад. Смак буде залежати від обраного лимонаду, так само як і колір. У мене був"Спрайт" . Крім усього, текстура виходить дуже пишною і пористої. Кількості цих інгредієнтів вистачить на великий багатошаровий торт або відразу на два.
- Вершкове масло - 10 грам
- Рослинна олія - 70 мілілітрів
- Яйце - 4 штуки
- Лимонад з газом - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 3 склянки
- Ванілін, пакетик - 1 штука
- Розпушувач, пакетик - 1 штука
Міксером збийте яйця з цукром і ваніліном протягом 10 хвилин.
Продовжуйте збивати. Влийте лимонад і рослинне масло.
Далі додайте розпушувач і борошно. Збийте тісто ще раз міксером.
Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом. У неї влийте тісто. Поставте режим випічка на 130 хвилин.
Готовий бісквіт повністю остудіть, а потім приступайте до поділу на коржі.