Бісквіт на лимонад з газом
(покроковий рецепт з фото)
На бісквітах базується багато прекрасних десертів. Зазвичай сухе тісто контрастує з насиченим і м'якою начинкою. Але що, якщо основу зробити соковитою? Давайте підемо на цей експеримент!
Ви будите здивовані, коли дізнаєтеся, як приготувати бісквіт на газованому лимонад. Смак буде залежати від обраного лимонаду, так само як і колір. У мене був "спрайт" . Крім усього, текстура виходить дуже пишною і пористої. Кількості цих інгредієнтів вистачить на великий багатошаровий торт або відразу на два.
- Вершкове масло - 10 грам
- Рослинна олія - 70 мілілітрів
- Яйце - 4 штуки
- Лимонад з газом - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 3 склянки
- Ванілін, пакетик - 1 штука
- Розпушувач, пакетик - 1 штука
Міксером збийте яйця з цукром і ваніліном протягом 10 хвилин.
Продовжуйте збивати. Влийте лимонад і рослинне масло.
Далі додайте розпушувач і борошно. Збийте тісто ще раз міксером.
Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом. У неї влийте тісто. Поставте режим випічка на 130 хвилин.
Готовий бісквіт повністю остудіть, а потім приступайте до поділу на коржі.