Бісквіт на лимонад в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки таким рецептом, як приготувати бісквіт на лимонад в мультиварці, ви отримаєте відмінну основу для тістечок і шикарних тортів. Покрокова інструкція з фотографіями допоможе вам в цьому.
Завдяки мультиварці бісквітний корж вийде ідеальним, і навіть недосвідчена господиня зможе його приготувати. Випічка вийде пишною, повітряної і пористої. З її допомогою ви зможете з легкістю приготувати шикарний десерт.
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 250 грам
- Ванільний цукор - 1 штука
- Масло rafinirovannoe - 70 мілілітрів
- Розпушувач - 1 штука
- Борошно - 750 грам
- Лимонад - 1 Склянка
- Олія - За смаком
1. У chashu змішувач vbivaem яйця, цукровий пісок і упаковку ванілі, збиваємо близько десяти хвилин.
2. Не зупиняючись додаємо рафінована олія і лимонад.
3. Додаємо борошно, упаковку розпушувача, ретельно перемішуємо тісто, щоб не було грудочок.
4. Мультиварку змащуємо шматочком вершкового масла і переливаємо тісто. Включаємо програму «Випічка» і час 80 хвилин. Відразу не виймаємо бісквіт, а даємо йому час охолонути.
5. Після чого дістаємо бісквіт.