Бісквіт на лимонад
(покроковий рецепт з фото)
Бісквіт на лимонад в мультиварці виходить пишним, ідеально круглої форми і є основою для нескінченної кількості тортів. Готується дуже легко, подобається всім, так що спробуйте!
Готуємо бісквітне тісто з лимонадом і випікаємо в мультиварці. Спасибі компонента лимонаду (лимонної кислоти і бульбашок) бісквіт виходить пишним, легко просочують будь-яким джемом або вершками.
- Борошно - 3 склянки (біле пшеничне, без гірки)
- Олія - 1 Склянка (соняшникова рафінована)
- Цукор - 1, 5 склянки (можна взяти трохи менше, якщо лимонад солодкий)
- Лимонад - 1 Склянка (ельф, ситро, лимонний, dyushes)
- Сода - 1 Чайна ложка
- Яйця - 4 штуки
1. Збиваємо яйця з цукром до легкої піни (в даному рецепті густа піна не важлива).
2. У яєчно-цукрову суміш вливаємо ще дві склянки рідин - лимонад і масло. Лимонад я беру сильногазований зі щойно відкритої пляшки.
3. Висипаємо відразу всю муку з содою і збиваємо блендером або міксером. Виходить дуже рідке тісто, як манна каша.
4. Переливаємо тісто в мультіварочную чашу, змащену маслом, і випікаємо годину і сорок хвилин на режимі "випічка" . Потім вимикаємо мультиварку і 20 хвилин її не чіпаємо. Дістаємо бісквіт з допомогою мультіварочной "сітки" і накриваємо рушником ще хвилин на 15, щоб став м'якше. Ось і весь рецепт, як приготувати бісквіт на лимонад.