Рецепт М'ята картопля фото

М'ята картопля
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Гарніри , Пюре
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви вирішили змінити рецепт звичного вам картопляного пюре, тоді цей рецепт вам точно сподобається! Готуємо пом'ятий картоплю швидко, смачно і по-новому.

Опис приготування:

Таке картопляне пюре готується дуже легко, а смак пюре вражає своєю ніжністю і в той же час пікантністю. Подавайте картопляне пюре зі свіжою зеленню до будь-якого м'ясної страви. Гірчицю в даному рецепті краще використовувати без хрону. Смачного!

  • Вершкове масло - 50 грам
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Картопля - 1 кілограм
  • Яйця - 1 штука
  • Вершки 22% - 150 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
1
Картопля очистіть і відваріть в підсоленій воді 20 хвилин.
2
Розтопити вершкове масло в сотейнику або в мікрохвильовці.
3
Злийте воду з картоплі, розімніть його, додайте вершки, гірчицю, олія, яйце і приправте сіллю з перцем. Все добре перемішайте. Подавайте як гарнір або самостійне блюдо.

Схожі рецепти