М'ята картопля
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили змінити рецепт звичного вам картопляного пюре, тоді цей рецепт вам точно сподобається! Готуємо пом'ятий картоплю швидко, смачно і по-новому.
Таке картопляне пюре готується дуже легко, а смак пюре вражає своєю ніжністю і в той же час пікантністю. Подавайте картопляне пюре зі свіжою зеленню до будь-якого м'ясної страви. Гірчицю в даному рецепті краще використовувати без хрону. Смачного!
- Вершкове масло - 50 грам
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 1 кілограм
- Яйця - 1 штука
- Вершки 22% - 150 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
1
Картопля очистіть і відваріть в підсоленій воді 20 хвилин.
2
Розтопити вершкове масло в сотейнику або в мікрохвильовці.
3
Злийте воду з картоплі, розімніть його, додайте вершки, гірчицю, олія, яйце і приправте сіллю з перцем. Все добре перемішайте. Подавайте як гарнір або самостійне блюдо.