Картопляне пюре з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам потрібно щось приготувати на швидку руку або ви знаходитесь на відпочинку, спробуйте зробити картопляне пюре з тушонкою в домашніх умовах. Блюдо дуже смачне і ситне, а готується швидко.
Менше години - і на вашому столі картопляне пюре з тушонкою в домашніх умовах, смак якого оцінять навіть розбещені м'ясоїди. Картопля завжди поєднувався з м'ясом, особливо з яловичиною. Тушонку використовують для різних варіантів страв, але з пюре - рідше. Такий рецепт вважається класичним, але ви до смаку можете додавати в блюдо будь-які інгредієнти.
- Картопля - 4 штуки
- Консервований - 150 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Якщо ви збираєтеся приготувати вечерю на швидку руку для всієї родини, то збільште кількість інгредієнтів в два рази. Тушонку краще використовувати з яловичини.
2. Чистим картофель, нарізаємо його на 4 частини, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Після закипання солимо, але не пересолює, оскільки тушонка також приправлена за смаком.
3. Тим часом нарізаємо зелень. Найсмачніше для цієї страви буде зелена цибуля і кріп. Шаткуємо зелень якомога дрібніше.
4. Коли картопля звариться, зливаємо всю воду і починаємо товкти. В кінці вводимо тушонку за смаком і продовжуємо перемішувати. Краще використовувати для цих цілей міксер - картопляне пюре вийде повітряним.
5. Молоко і вершкове масло додавати не варто, хот багато хто любить використовувати і вершкове масло. Пюре можна збивати і вручну - так воно буде більш сухим і розсипчастим.
6. От і все - вечерю на швидку руку готовий! Подавайте картопляне пюре з тушонкою в домашніх умовах разом зі свіжими овочами або соліннями.