Пюре з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо пюре з тушонкою. Але готуємо не так, як зазвичай, а намагаємося зробити пюре з тушонкою в формі запіканки.
Пюре з тушонкою - дуже просте в приготуванні блюдо. Готуємо окремо пюре, окремо тушонку - і все готово. Цей рецепт приготування пюре з тушонкою трохи відрізняється від класичного. Тут ми готуємо запіканку, яка панірує сухарями.
- Консервований - 500 грам
- Картопля - 1, 3 кілограма
- Цибулина - 1 штука
- Сир - 60 грам
- Сухарі - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Викладаємо на поверхню форми для запікання сухарі і обсмажену цибулю.
Готуємо відварну картоплю, доводимо його до стану пюре і викладаємо пюре поверх сухарів.
Форму ставимо на плиту, зверху посипаємо тушонкою і доводимо його до кипіння, додавши трохи води.
Додаємо, сіль, перець, посипаємо все зверху сиром і залишаємо форму в духовці на 25 хвилин. Духовка повинна бути розігріта до 230 градусів.
По готовності даємо запіканці трохи охолонути.