Борщ з тушонкою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами чудовим рецептом приготування борщу з тушонкою і помідорами. Виходить смачне і ситне перша страва - якщо готувати треба терміново. А м'ясо ще не розморозити, приготуйте так!
Розповім, як приготувати борщ з тушонкою і помідорами. Виходить набагато швидше. Ніж якби ви готували за класичним рецептом, використовуючи м'ясо на кістці. А за рахунок того. Що тушонка завжди жирна, ваш бульйон не втратить в смаку, якщо ви м'ясо замініть тушонкою. Словом, рекомендую цей рецепт всім тим, хто любить смачно і ситно поїсти!
- Капуста - 500 грам
- Консервований - 500 грам
- Буряк - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Вода - 3.5 L
- Часник - 3 зубчики
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 1 За смаком
1. Для початку помиємо і поріжемо шматочками буряки. Додамо до неї трохи води (щоб покривала буряк), оцет і подрібнений часник. Варимо 25 хвилин, поки не стане м'якою. На сусідній конфорці в каструлю наберемо 3.5 літра води і додамо туди шинкованную капусту і лавровий лист. Ставимо варитися.
2. А на третій конфорці розігріваємо олію і обсмажити до рум'яного кольору морква і цибуля, а потім додамо перетерті в пюре помідори й тушкуємо під кришкою ще 10 хвилин на маленькому вогні.
3. Коли капуста стане м'якою, додамо до неї картопля, тушонку і помідорову заправку. Варимо далі, до готовності картоплі.
4. І ось в самому кінці додамо бурякову заправку і спеції за смаком. Доводимо все разом до кипіння, вимикаємо вогонь, і нехай борщ хоча б годину настоїться.
5. Готово! Подаємо з часниковими булочками і сметанкою!