Борщ з тушонкою і гречкою
(покроковий рецепт з фото)
Так хочеться багато звичні страви спробувати приготувати по-іншому. Одне з таких страв - борщ. Я пропоную вам можливість це виправити. Розповім, як приготувати борщ з тушонкою і гречкою.
Здивуйте своїх домашніх таким борщем. Напевно, вони не очікують побачити в борщі гречку. Блюдо готується нескладно і може стати хорошою заміною звичним супів. Обов'язково приготуйте даний вид супу, він повинен дуже сподобатися вам і вашій родині.
- Гречка - 100 грам
- Консервований - 330 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Кісточки для бульйону - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Кейбер - За смаком
- Запашний перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Мелений чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Варимо бульйон. Поставте на вогонь каструлю з двома літрами води, кісточками і цибулиною. Як тільки вода закипить, убирайте пенку. Бульйон буде готовий години через 2.
Як приготуватися, дістаньте кісточки і цибулю. У бульйон закиньте добре промиту гречку.
Дрібно поріжте цибулю, а морква наріжте соломкою. Підсмажте овочі в олії на сковороді до золотистого кольору. Потім все відправляйте в каструлю з бульйоном.
Додайте всі спеції і посоліть бульйон. Банку тушонки відправте в каструлю за 5 хвилин до готовності. Суп буде варитися близько 30 хвилин.