Рецепт Борщ з тушонкою і гречкою фото

Борщ з тушонкою і гречкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Гречка
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Так хочеться багато звичні страви спробувати приготувати по-іншому. Одне з таких страв - борщ. Я пропоную вам можливість це виправити. Розповім, як приготувати борщ з тушонкою і гречкою.

Опис приготування:

Здивуйте своїх домашніх таким борщем. Напевно, вони не очікують побачити в борщі гречку. Блюдо готується нескладно і може стати хорошою заміною звичним супів. Обов'язково приготуйте даний вид супу, він повинен дуже сподобатися вам і вашій родині.

  • Гречка - 100 грам
  • Консервований - 330 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Кісточки для бульйону - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Кейбер - За смаком
  • Запашний перець - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Мелений чорний перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
борщ з тушонкою і гречкою - фото крок 1
Варимо бульйон. Поставте на вогонь каструлю з двома літрами води, кісточками і цибулиною. Як тільки вода закипить, убирайте пенку. Бульйон буде готовий години через 2.
борщ з тушонкою і гречкою - фото крок 2
Як приготуватися, дістаньте кісточки і цибулю. У бульйон закиньте добре промиту гречку.
борщ з тушонкою і гречкою - фото крок 3
Дрібно поріжте цибулю, а морква наріжте соломкою. Підсмажте овочі в олії на сковороді до золотистого кольору. Потім все відправляйте в каструлю з бульйоном.
борщ з тушонкою і гречкою - фото крок 4
Додайте всі спеції і посоліть бульйон. Банку тушонки відправте в каструлю за 5 хвилин до готовності. Суп буде варитися близько 30 хвилин.

Схожі рецепти