Борщ з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Наваристий і ситний гарячий борщ з тушонкою готується просто і легко. Дозвольте показати вам, як приготувати борщ з тушонкою, побалуйте себе тарілочкою гарячого смачного першого страви на обід!
Борщ з тушонкою готується швидше, ніж зі свіжим м'ясом, адже тушонка вже готова, їй не треба довго варитися. Тому я рекомендую цей рецепт приготування тим, у кого немає часу довго варити м'ясні борщі.
- Капуста - 0, 5 штуки(polkochana)
- Буряк - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Оцет 9 % - 2 Ст. Ложки
- Помідор - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Масло подсолнічное - 2 Ст. Ложки
- Консервований - 300 грам
- Лавровий лист - 3 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
- Вода - 3, 5 L
Капусту нашаткуйте, висипте в каструлю і залийте водою, поставте варитися.
Поки вариться капуста, почистіть і поріжте буряк, варіть її в окремій каструлі або ковші, додавши часник порізаний. Варіть хвилин 25.
Додайте оцет до буряка під час варіння, щоб колір залишився яскравим.
На тертці натріть моркву і дрібно поріжте цибулю. Обсмажте овочі до м'якості і рум'яного кольору на сковороді з соняшниковою олією.
Капуста закипіла, дайте їй ще 15 хвилин проваритися, потім додайте зажарку, помідор подрібнений і лавровий лист.
А також картоплю, порізану кубиками.
Візьміть тушонку. Якщо шматки м'яса занадто великі, поріжте дрібніше.
Тушонку покладіть в борщ, варіть все до готовності капусти і картоплі.
Ближче до кінця варіння додайте вже відварену буряк з часником, зелень і спеції за смаком.
Дайте закипіти, потім вимкніть і дайте настоятися хвилин 15.
Готовий борщ з тушонкою подавати можете зі сметаною. Смачного!