Борщ з тушонкою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як швидко, але дуже смачно приготувати борщ на обід? Приготуйте його за допомогою кухонного помічниці - мультиварки, dobavte м'ясокомбінат. Борщ виходить дуже смачним, ароматним і незвичайним!
Борщ з тушонкою - це м'ясний борщ, але швидкого приготування. А за допомогою мультиварки він вийде надзвичайно смачним і ароматним. Готувати такий борщ дуже легко і просто. Рецепт приготування борщу з тушонкою в мультиварці просто ідеальний для зайнятих людей: м'ясо не треба довго варити, а мультиварка не потребує постійному вашій присутності.
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 1 штука
- Капуста білокачанна - 300-400 грам
- Буряк - 1-2 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Цукор - 2 чайних ложки (за смаком)
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Зелень - 1 пучок
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
- Консервований - 300-400 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Очистимо буряк і картоплю. Буряк натерти на крупній тертці, а картопля наріжемо невеликими шматочками.
Лук очистимо від лушпиння і нарізаємо дрібно.
Морква очистимо і натремо на крупній тертці.
А капусту нарізаємо тонкими смужками.
Включаємо мультиварку в режим "жарка", час - хвилин 20. Додаємо трохи рослинного масла, даємо йому пару хвилин нагрітися, а потім додаємо цибулю.
Через хвилини дві додаємо в чашу до цибулі моркву, смажимо теж хвилини дві.
Далі буде чергу буряка. Нехай вона трохи обжарится, і тоді додамо трохи води і цукор. Ми залишаємо на 5 хвилин гаситися, після чого додаємо томатну пасту.
Далі додаємо картоплю і капусту.
Додаємо близько 2 L. Води, сіль і перець, закриваємо кришку мультиварки. Виставляємо режим "суп" або "варити" і час 30 хвилин.
Для 10 хвилин до закінчення готування додамо тушонку. Її ми дістанемо з банки, приберемо зайвий жир, а саме м'ясо трохи розімніть вилкою, щоб не було великих шматків. Після сигналу не поспішайте відкривати кришку мультиварки, нехай борщ ще постоїть хвилин 10. Потім подавайте його зі сметаною, посипавши дрібно посіченою зеленню.