Варена картопля
(покроковий рецепт з фото)
Молода картопля - дуже смачна і ніжна. Я зазвичай не готую з неї складних страв. Пропоную подивитися, як приготувати варену картоплю. Мабуть, це самий простий і смачний спосіб приготування.
Поділюся одним секретом: я люблю подавати відварну картоплю з насінням. Очищені насіння соняшнику обсмажую на вершковому маслі протягом хвилини, а потім відправляю до готового картоплі і перемішую. Якщо у вас є насіння, то спробуйте так зробити, буде смачно.
- Картопля молода - 1 кілограм
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Насіння соняшника - За смаком
1
Молода картопля викладіть у велику каструлю і залийте водою. Нехай постоїть пару хвилин, щоб відстав прилип пісок.
2
Тепер зливаємо брудну воду і добре промиваємо руками кожен бульба. Якщо відчуваєте, що піску і бруду ще багато, то злегка потріть картоплю чистої шорсткою шубкою.
3
Чистий картопля залийте в каструлі водою, щоб вона покривала бульби на два пальця, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
4
У киплячу воду відправте сіль і варіть хвилин 20, поки картопля не стане м'яким.
5
Тепер, Не виключаю вогонь, злийте з картоплі воду, поверніть каструлю на плиту і додайте вершкове масло. Коли воно розтане, перемішайте картопля.
6
Дрібно нарубати лук і кріп, надішліть зелень в каструлю, перемішайте картопля і викладіть в тарілки.