Хрустка картопля в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Є такі продукти на нашій кухні, які можна швидко приготувати. Вони рятують, якщо нагрянули раптові гості. Або ж у вас просто немає часу на довгу підготовку, а їсти дуже хочеться.
Для мене завжди "рятівним кругом" в такій ситуації є картопля. Думаю, що для багатьох господинь це теж "ключовий" інгредієнт. Пропоную дізнатися, як приготувати хрустку картоплю в духовці. Виходять такі товстенькі чіпси. Я зробила все на 2-3 порції. Міняйте пропорції на свій розсуд.
- Картопля - 4 штуки
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Розмарин - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Зробіть соус. Змішайте оливкову олію з розмарином, паприка, сіллю і перцем. Подрібніть часник туди ж.
Картопля почистіть, помийте і наріжте кружальцями.
Закип'ятіть воду, готуйте в ній картопля близько трьох хвилин.
Потім злийте воду, а картопля добре перемішайте з соусом.
Запікайте блюдо при 200 градусах протягом 20 хвилин. Смачного!