Рецепт Картопля на мангалі фото

Картопля на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Картопля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На природу
Гарніри
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Хочу вам розповісти, як приготувати картоплю на мангалі. Поки літо не закінчилося, ніхто період пікніків не відміняв! Так що обов'язково в наступний раз спробуйте - це просто, швидко і смачно.

Опис приготування:

Пропоную в наступний раз, коли будете виїжджати на природу, спробувати цей простий рецепт картоплі на мангалі, - відмінний варіант для виїзду на природу, коли гостей багато, а м'яса у вас обмежена кількість. Всіх нагодуємо швидко, ситно і дуже смачно!

1. Для початку картоплю потрібно дуже добре вимити і почистити. Найкраще, звичайно, використовувати картоплю поменше - він швидше пропечеться.

2. Картоплю складаємо в окрему посуд, в яку вливаємо олію і сік половини лимона. Перемішаємо.

3. Тепер зелень миємо й дрібно кришимо. Кидаємо до картоплі.

4. Часник чистимо і нарізаємо тоненькими шматочками, або ж тиснемо прямо в миску з картоплею. Солимо, перчим, і знову все добре перемішати.

5. Тепер можна нанизувати картоплю на мангал, і відправляти запікатися. Увага - вугілля знадобиться багато.

От і все! Маринад поливайте на картоплю в міру запікання на мангалі. Також ще один важливий момент - картопля потрібно практично безперервно перевертати і прокручувати на мангалі, - щоб не пригоріла і рівномірно запікається. От і все, сподіваюся, вам такий рецепт приготування картоплі на мангалі сподобається!


  • Картопля - 1 кілограм
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Масло рослинне - 150 мілілітрів
  • Часник - 6 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Пропоную в наступний раз, коли будете виїжджати на природу, спробувати цей простий рецепт картоплі на мангалі, - відмінний варіант для виїзду на природу, коли гостей багато, а м'яса у вас обмежена кількість. Всіх нагодуємо швидко, ситно і дуже смачно!

1. Для початку картоплю потрібно дуже добре вимити і почистити. Найкраще, звичайно, використовувати картоплю поменше - він швидше пропечеться.

2. Картоплю складаємо в окрему посуд, в яку вливаємо олію і сік половини лимона. Перемішаємо.

3. Тепер зелень миємо й дрібно кришимо. Кидаємо до картоплі.

4. Часник чистимо і нарізаємо тоненькими шматочками, або ж тиснемо прямо в миску з картоплею. Солимо, перчим, і знову все добре перемішати.

5. Тепер можна нанизувати картоплю на мангал, і відправляти запікатися. Увага - вугілля знадобиться багато.

От і все! Маринад поливайте на картоплю в міру запікання на мангалі. Також ще один важливий момент - картопля потрібно практично безперервно перевертати і прокручувати на мангалі, - щоб не пригоріла і рівномірно запікається. От і все, сподіваюся, вам такий рецепт приготування картоплі на мангалі сподобається!

Схожі рецепти