Рецепт Картопля на мангалі фото

Картопля на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Картопля
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На природу
Гарніри

Хочу вам розповісти, як приготувати картоплю на мангалі. Поки літо не закінчилося, ніхто період пікніків не відміняв! Так що обов'язково в наступний раз спробуйте - це просто, швидко і смачно.

Пропоную в наступний раз, коли будете виїжджати на природу, спробувати цей простий рецепт картоплі на мангалі, - відмінний варіант для виїзду на природу, коли гостей багато, а м'яса у вас обмежена кількість. Всіх нагодуємо швидко, ситно і дуже смачно!

1. Для початку картоплю потрібно дуже добре вимити і почистити. Найкраще, звичайно, використовувати картоплю поменше - він швидше пропечеться.

2. Картоплю складаємо в окрему посуд, в яку вливаємо олію і сік половини лимона. Перемішаємо.

3. Тепер зелень миємо й дрібно кришимо. Кидаємо до картоплі.

4. Часник чистимо і нарізаємо тоненькими шматочками, або ж тиснемо прямо в миску з картоплею. Солимо, перчим, і знову все добре перемішати.

5. Тепер можна нанизувати картоплю на мангал, і відправляти запікатися. Увага - вугілля знадобиться багато.

От і все! Маринад поливайте на картоплю в міру запікання на мангалі. Також ще один важливий момент - картопля потрібно практично безперервно перевертати і прокручувати на мангалі, - щоб не пригоріла і рівномірно запікається. От і все, сподіваюся, вам такий рецепт приготування картоплі на мангалі сподобається!


  • Картопля - 1 кілограм
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Масло рослинне - 150 мілілітрів
  • Часник - 6 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Пропоную в наступний раз, коли будете виїжджати на природу, спробувати цей простий рецепт картоплі на мангалі, - відмінний варіант для виїзду на природу, коли гостей багато, а м'яса у вас обмежена кількість. Всіх нагодуємо швидко, ситно і дуже смачно!

1. Для початку картоплю потрібно дуже добре вимити і почистити. Найкраще, звичайно, використовувати картоплю поменше - він швидше пропечеться.

2. Картоплю складаємо в окрему посуд, в яку вливаємо олію і сік половини лимона. Перемішаємо.

3. Тепер зелень миємо й дрібно кришимо. Кидаємо до картоплі.

4. Часник чистимо і нарізаємо тоненькими шматочками, або ж тиснемо прямо в миску з картоплею. Солимо, перчим, і знову все добре перемішати.

5. Тепер можна нанизувати картоплю на мангал, і відправляти запікатися. Увага - вугілля знадобиться багато.

От і все! Маринад поливайте на картоплю в міру запікання на мангалі. Також ще один важливий момент - картопля потрібно практично безперервно перевертати і прокручувати на мангалі, - щоб не пригоріла і рівномірно запікається. От і все, сподіваюся, вам такий рецепт приготування картоплі на мангалі сподобається!

Схожі рецепти