Картопля з салом на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Чи плануєте пікнік на природі? Як гарнір рекомендую вам запекти ароматну, смачну картопельку. А щоб вона була соковитою, додайте до неї трохи сала. Буде просто фантастичне блюдо!
Така картопля може бути не тільки гарніром до м'яса або риби, але і цілком повноцінним стравою. Цей рецепт мені подобається тим, що в ньому можна експериментувати зі спеціями. В даному випадку використовується суміш для страв з картоплі, але можна зібрати свій улюблений набір: перець, паприка, часник і т.Д. Це дуже простий і дійсно смачний спосіб, як приготувати картоплю з салом на мангалі. І я з радістю поділюся їм з вами.
- Картопля - 1.5 кілограма
- Сіль і спеції - За смаком
- Сало - 200-300 грам
1. Картопля вимийте і висушіть. Можна очистити при бажанні або залишити в шкірці. Сало наріжте тонкими скибочками.
2. Картопля наріжте середніми кружечками і нанизати на шампур, чергуючи з салом.
3. Додати сіль, натріть улюбленими спеціями і при бажанні змастіть трохи рослинним маслом. Акуратно загорніть картопля в фольгу і відправте на мангал. Запікайте хвилин 15-20 (в залежності від розміру картоплі), постійно перевертаючи.
4. Після акуратно зніміть фольгу і знову відправте шампура на мангал. Запікайте до повної готовності і рум'яної скоринки.
Смачного!
Смачного!