Зелені макарони
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побалувати себе незвичайними домашніми макаронами? Покажу вам нескладний і дивно апетитний варіант, який напевно викличе інтерес і дорослих, і дітей. Запам'ятовуйте рецепт і повторіть!
Вашій увазі представляю покроковий рецепт приготування зелених макаронів. Класичний варіант забарвлення тесту - шпинат. Я ж хочу запропонувати варіант з водоростями. Насичений колір і зовсім нескладний процес, особливо для тих, хто робить домашню локшину
- Борошно - 3.5 склянки
- Водорості сушені - 2 чайних ложки (порошок)
- Петрушка - 1/3 пучка
- Цибуля зелена - 1/3 пучка
- Яйце - 4 штуки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Вода - 1/4 склянки
- Манна крупа - За смаком (для присипки)
1. Складові, які ми будемо використовувати.
2. У глибоку миску просійте борошно. Додайте водорості і перемішайте.
3. Перекладіть борошно на робочий стіл. Додайте подрібнену зелень.
4. Зробіть в центрі поглиблення, vbeyte яйця, влийте воду і оливкове масло.
5. Замісити тісто, залиште його на 20-50 хвилин, щоб воно "відпочило" . Потім вкладки 4 частини.
6. Розкачайте дуже тонко і наріжте. Зручно використовувати для цього техніку, але можна обійтися і руками.
7. Готові макарони трохи присипте манкою.
8. Відваріть їх у підсоленій воді 1-2 хвилини, відкиньте на друшляк.
9. Подавайте зелені макарони до столу з сиром, рибою або м'ясом, доповнивши гремолатой.
Смачного!
Смачного!