Рецепт Зелені макарони фото

Зелені макарони
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарніри

Хочете побалувати себе незвичайними домашніми макаронами? Покажу вам нескладний і дивно апетитний варіант, який напевно викличе інтерес і дорослих, і дітей. Запам'ятовуйте рецепт і повторіть!

Вашій увазі представляю покроковий рецепт приготування зелених макаронів. Класичний варіант забарвлення тесту - шпинат. Я ж хочу запропонувати варіант з водоростями. Насичений колір і зовсім нескладний процес, особливо для тих, хто робить домашню локшину

  • Борошно - 3.5 склянки
  • Водорості сушені - 2 чайних ложки (порошок)
  • Петрушка - 1/3 пучка
  • Цибуля зелена - 1/3 пучка
  • Яйце - 4 штуки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 1/4 склянки
  • Манна крупа - За смаком (для присипки)
зелені макарони - фото крок 1
1. Складові, які ми будемо використовувати.
зелені макарони - фото крок 2
2. У глибоку миску просійте борошно. Додайте водорості і перемішайте.
зелені макарони - фото крок 3
3. Перекладіть борошно на робочий стіл. Додайте подрібнену зелень.
зелені макарони - фото крок 4
4. Зробіть в центрі поглиблення, vbeyte яйця, влийте воду і оливкове масло.
зелені макарони - фото крок 5
5. Замісити тісто, залиште його на 20-50 хвилин, щоб воно "відпочило" . Потім вкладки 4 частини.
зелені макарони - фото крок 6
6. Розкачайте дуже тонко і наріжте. Зручно використовувати для цього техніку, але можна обійтися і руками.
зелені макарони - фото крок 7
7. Готові макарони трохи присипте манкою.
зелені макарони - фото крок 8
8. Відваріть їх у підсоленій воді 1-2 хвилини, відкиньте на друшляк.
зелені макарони - фото крок 9
9. Подавайте зелені макарони до столу з сиром, рибою або м'ясом, доповнивши гремолатой.
Смачного!

Схожі рецепти