Кюкю із зелені
(покроковий рецепт з фото)
Кюкю із зелені - це корисна дієтична закуска, яка дозволить вам обідати не тільки з користю для здоров'я, але і смачно.
Щоб приготувати кюкю із зелені по азербайджанському рецептом, треба: нарізати зелень, розбити в миску з зеленню яйце і все перемішати, додати спецій, посмажити на сковорідці з вершковим маслом. В кінці отриманий напівфабрикат запікаємо в духовці.
- Шпинат - 1 штука
- Braai - 1 штука
- Кріп - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 штука
- Яйця - 6 штук
- Вершкове масло - 70 грам
- Волоський горіх - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Maconi - За смаком
Нарізаємо зелень, промиваємо її в холодній воді.
У миску з зеленню розбиваємо яйця. Перемішуємо.
Додаємо спеції, сіль, висипаємо все на деко. Зверху розтоплюємо масло. Ставимо на повільний вогонь.
Ми залишаємо страву в духовці на півгодини при максимальній температурі. Даємо трохи охолонути і подаємо на стіл.