Рис з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)
Яким ми звикли бачити рис у стравах? розсипчаста, звичайно. У мене це не завжди виходить, і я впадаю в розпач. А тут попалося блюдо, в якому він повинен бути злипнувся! Варіант якраз для мене.
З вами я теж поділюся тим, як приготувати рис з пармезаном або його ще можна назвати креязикам рисом. По суті виходить щось схоже на молочну кашу, але вариться крупа на бульйоні. Завдяки цьому блюдо підходить для дитячого харчування. Сир вписався сюди якнайкраще, додавши свій смак.
- Мал "арбор" - 100 грам
- Овочевий бульйон - 500 мілілітрів
- Пармезан - 30 грам
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка

1. Для початку доведіть до кипіння в каструлі бульйон.

2. Потім всипте в нього добре промитий рис.

3. Варіть рис 20 хвилин на середньому вогні до готовності.

4. В кінці додайте натертий сир і масло.

5. Кашу перемішайте і подавайте. Якщо готуєте для дитини, то сіль не додавайте. Смачного!