Рецепт Рис з пармезаном фото

Рис з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир , Крупи , Мал , Пармезан
Вегетаріанське харчування
На обід , Для дітей
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Яким ми звикли бачити рис у стравах? розсипчаста, звичайно. У мене це не завжди виходить, і я впадаю в розпач. А тут попалося блюдо, в якому він повинен бути злипнувся! Варіант якраз для мене.

Опис приготування:

З вами я теж поділюся тим, як приготувати рис з пармезаном або його ще можна назвати креязикам рисом. По суті виходить щось схоже на молочну кашу, але вариться крупа на бульйоні. Завдяки цьому блюдо підходить для дитячого харчування. Сир вписався сюди якнайкраще, додавши свій смак.

  • Мал"Арбор" - 100 грам
  • Овочевий бульйон - 500 мілілітрів
  • Пармезан - 30 грам
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
малз пармезаном - фото крок 1
1. Для початку доведіть до кипіння в каструлі бульйон.
малз пармезаном - фото крок 2
2. Потім всипте в нього добре промитий рис.
малз пармезаном - фото крок 3
3. Варіть рис 20 хвилин на середньому вогні до готовності.
малз пармезаном - фото крок 4
4. В кінці додайте натертий сир і масло.
малз пармезаном - фото крок 5
5. Кашу перемішайте і подавайте. Якщо готуєте для дитини, то сіль не додавайте. Смачного!

Схожі рецепти