Дієтичне страву з картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний картопля з карамелізований цибулею. Подавайте як гарнір або як самостійну страву з кислим молоком або кефіром.
Хороший спосіб використовувати зварений напередодні картопля. Лук треба обсмажити і згасити, потім з'єднати з теплим картоплею і подати.
- Картопля в мундирі - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Червоне вино - 1 Склянка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. На сковороду вливаємо трохи рослинного масла. Обсмажуємо цибулю до м'якості.
Наполягати вино. Лук буде плавати в вині. Додайте цукор.
Гасіть у вині, поки воно не увариться. Лук стане червоним.
Відварну картоплю нарізати на шматочки.
На іншій сковороді злегка прогрійте картопля, ледь дам йому підрум'янитися. Посоліть його і поперчіть. Перекладіть картоплю на блюдо. Зверху покладіть карамелізований лук.