Дієтичне імбирне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Випічка може бути не тільки смачною, але і дійсно корисною. Для дорослих і дітей хочу порекомендувати на замітку цей чудовий рецепт, Котрий, я впевнена, ви оціните. Запам'ятовуйте, все просто!
Поспішаю поділитися з вами чудовою ідеєю, як приготувати дієтичне імбирне печиво. Така випічка не тільки не шкідлива, але і дійсно корисна! Для аромату можна використовувати ваніль, корицю, мускатний горіх, гвоздику, тоді ваше печиво буде нагадувати різдвяні пряники
- Сир - 200 грам
- Висівки - 50 грам
- Білок - 1 штука
- Борошно - 70 грам (цільнозерновий)
- Какао - 1 Чайна ложка (по бажанню)
- Мед - 2 чайних ложки(+ цукрозамінник за бажанням)
- Сода - 1 Чайна ложка
- Імбир - 1 Чайна ложка(+ обкладинка, гвоздика, мускатний горіх, ваніль)
1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2
Духовку дозволите на 200 градусів. У глибокій мисці з'єднайте сир, білок, мідь, соду. За смаком додайте сахзам, какао, спеції. Всі збийте до однорідності.
3
Поступово додавайте борошно і висівки.
4
Готове тісто відправте в холодильник, попередньо загорнувши в плівку, на годину-півтора.
5
На присипаної борошном поверхні розкачайте тісто.
6
Виріжте печеньки і викладіть на деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком.
7
Випікайте 12-15 хвилин. Приємного чаювання!