Рецепт Імбирне печиво без яєць фото

Імбирне печиво без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Борошно, Імбир, Мед
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Пряники

У мене імбирна випічка завжди асоціюється із зимою і новорічними святами. Особливо я люблю залучати до випічки дітей, а прикрашати для них пряники - одне задоволення.

Дуже важливо, щоб печиво було зазначеної товщини. В іншому випадку воно може виявитися погано пропечений. Дотримуйтеся рецептури і результат вас порадує.

  • Вода - 80 мілілітрів
  • Мед - 1, 5 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 1, 5-2 чайних ложки
  • Імбир - 10 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Кардамон - 1/4 чайних ложки (порошок)
  • Борошно пшеничне - 230-250 грам
  • Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - За смаком
  • Чорний перець - За смаком (по бажанню)
  • Цукрова пудра - 30 грам (для помадки)
  • Вершки - 1 Чайна ложка(10% жирності)
імбирне печиво без яєць - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
імбирне печиво без яєць - фото крок 2
Очистіть імбир і натріть його на дрібній тертці.
імбирне печиво без яєць - фото крок 3
У чашу блендера налийте воду, додайте мед, олія, імбир, цукор, сіль і інші спеції. Пробийте в пульсовом режимі.
імбирне печиво без яєць - фото крок 4
Вміст чаші блендера перелийте в чашу для замісу. Додайте частинами борошно перемішану з розпушувачем для тесту.
імбирне печиво без яєць - фото крок 5
Замісити м'яке, НЕ липнуче до рук тісто. Скатайте в шар.
імбирне печиво без яєць - фото крок 6
Розділити тісто 2 частини. Розкачайте одну частину в пласт товщиною 0, 5 см. І виріжте формочками печиво. Увімкніть духовку на 180 градусів.
імбирне печиво без яєць - фото крок 7
Застеліть деко пергаментом і викладіть на нього печиво. Поставте в розігріту духовку на 12-15 хвилин.
імбирне печиво без яєць - фото крок 8
Готове печиво дістаньте з духовки.
імбирне печиво без яєць - фото крок 9
Pereložite і прохолодний.
імбирне печиво без яєць - фото крок 10
Ви можете печиво посипати цукровою пудрою, а можете покрити його помадкою. Для помадки змішайте цукрову пудру з вершками. Вершки додайте по краплях, щоб вийшла густа маса, яка не стікає з вироби. Перекладіть помадку в корнетик з паперу для отримання дозволу печиво за бажанням. Дайте підсохнути і подавайте до столу.
імбирне печиво без яєць - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти