Імбирне печиво як з Ікєї
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт знаменитого шведського печива з Ікеа. Пряне, розсипчасте і фантастично смачне! Відмінний варіант для чаювання в холодні зимові дні. Беріть рецепт на замітку, печиво готується дуже легко!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати імбирне печиво як з Ікєї. Спеції можна брати цільні, але попередньо потрібно розмолоти їх в ступці. Так прянощі будуть помітніше в печиво. Якщо хочете зробити печиво більш хрустким, збільште час випікання на пару хвилин. Кокосовий цукор можна замінити звичайним, але тоді печиво вийде світліше. Випічка підійде для святкового столу, так що беріть на замітку!
- Борошно - 1 Склянка
- Кокосовий цукор - 0, 25 склянки
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Обкладинка - 1, 5 чайних ложки
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Гвоздика - 1/3 чайних ложки
- Кардамон - 1/3 чайних ложки
- Рослинна олія - 25 грам
- Вода - 45 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте борошно, цукор і всі спеції.
Додайте масло, перемішайте. Потім влийте воду. Замісити тісто.
Приберіть його на пару годин в холодильник.
Розімніть тісто, присипте борошном і розкачайте товщиною 1, 5 мм. За допомогою формочок виріжте печиво.
Випікайте при температурі 175 градусів 12 хвилин.
Імбирне печиво готове, смачного!