Імбирне печиво класичне
(покроковий рецепт з фото)
Це печиво дуже ароматне. Воно м'яке, але пружне, ніжне і смачне. Розповідаю рецепт, як приготувати імбирне печиво класичне.
Можна зробити велику порцію печива або на пробу, якщо будете готувати його вперше. Ви можете надати печінкою будь-яку форму або зробити довільно. Можна додати різні спеції, крім імбиру. Якщо у вас є свіжий корінь, то використовуйте його, А якщо ні, то замініть сушеним.
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор коричневий - 160 грам
- Яйця - 1 штука
- Потоку - 6 Ст. Ложок
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сода - 2 чайних ложки
- Імбир - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка (мелена)
- Гвоздика - 2 чайних ложки (мелена)
- Мускатний горіх - 1, 5 чайних ложки
- Перець духмяний - 0, 5 чайних ложки (мелений)
- Цукор - 90 грам
1
У чашу міксера викладіть розм'якшене вершкове масло, додайте коричневий цукор і збивайте близько 5 хвилин.
2
Додайте потоку, курине яйце, соду, спеції і заздалегідь просіяне борошно (може знадобитися менше або більше), перемішайте.
3
Накрийте тісто плівкою і відправте в холодильник на 2 годину, а краще на ніч.
4
Через необхідний час дістаньте тісто і розділіть його на маленькі шматочки, з кожного скачайте кульку і сформуйте коржик.
5
У тарілку висипте білий цукор і однією стороною занурте печиво в цукор.
6
Деко застеліть пергаментом і викладіть печиво в цукрі, випікайте в розігрітій до 175-180 градусів духовці близько 10 хвилин.
7
Дістаньте печиво з духовки і залиште до охолодження, потім перекладіть і подавайте до столу.