Підлива з яловичини зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Навряд чи знайдеться той, хто не пробував підливу з яловичини зі сметаною. М'яке м'ясо в ніжному вершковому соусі припаде до душі і дорослим, і дітям.
Для приготування такої підливи знадобиться яловичина хорошої якості і півтори години часу. Блюдо того варто! пробуйте!
- Govяzhьe філе - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Крем - 100 грам
- Соус томатний - 100 грам
- Крохмаль картопляний - 1 Ст. Ложка
- Мускатний горіх мелений - 5 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Сіль - 2 щіпки
Вам знадобиться: яловича м'якоть, цибуля ріпчаста, вершки (30% жирності), крем, томатний соус, сіль, мелений перець, мелений мускатний горіх.
М'ясо порізати на порційні шматочки, як зазвичай ріжете на відбивні, сіль і poperčite. Застуда.
Наріжте м'ясо тонкими скибочками, товщиною приблизно 0, 5-1 см.
У велику сковорідку налийте олію і обсмажте м'ясо на сильному вогні.
Лук поріжте півкільцями.
Додайте до м'яса, перемішайте і смажте ще 3-5 хвилин, до прозорості лука.
Приготуйте соус.
У каструлю влийте сметану і вершки. Поставте на плиту і дайте закипіти.
Крохмаль розведіть з 1/3 склянки холодної води.
Влийте крохмаль в сметанно-вершковий соус, додайте мускатний горіх. Добре перемішайте.
Поставте на вогонь і варіть до загустіння приблизно 3 хвилини.
Додайте до м'яса сметанно-вершковий соус і томатний соус. Перемішайте.
Гасіть під кришкою на маленькому вогні протягом 40-60 хвилин.