Підлива з курки зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне і соковите м'ясо курки і смачна підлива зі сметаною поєднуються з будь-яким гарніром. Готується легко і під силу кожній господині. Удачі в приготуванні!
Розповім вам, як приготувати підливу з курки зі сметаною. Готується це блюдо дуже легко і будь-яка, навіть починаюча, господиня зможе приготувати його дуже гідно. Ви можете доповнювати цей рецепт, вносячи в нього зміни і доповнення, адже це базовий рецепт. Ваші улюблені спеції, мускатний горіх, морква і зелень, додаються в це блюдо, кожен раз будуть міняти смак підливи і м'яса курки. Сподіваюся, що рецепт приготування підливи з курки зі сметаною стане одним з ваших улюблених і ви будете їм часто користуватися. Хай щастить!
- Курка - 700 грам
- Рослинна олія - 100 мілілітрів(2 столових ложок олії - на обжарку лука, інше - для обсмажування курки)
- Крем - 150 грам
- Цибуля - 2-3 штук
- Сіль - 1, 5 чайних ложки (за смаком)
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
Курку обробити на шматки потрібної величини. Розігріти в сковороді або казані рослинне масло і обсмажити шматки курки.
Поки курка обсмажується в казані, чистимо цибулю і крейда його нарізаємо. На сковорідці обсмажуємо цибулю. Коли він стане прозорим, додаємо борошно і сметану. Ретельно перемішуємо і протушіваем хвилин 5.
Виливаємо соус з сковорідки в казанок з куркою, солимо і перчимо і ставимо гасити до готовності курки. Хвилин через 30 можна пробувати:) По бажанню, можна додати кілька подрібнених зубчиків часнику.